Voorstrijkmiddel TM

36,25

Het gebruiksklare Voorstrijkmiddel TM is oplosmiddelvrij. Met dit product versterkt u de draagkracht en het hechtvermogen van een ‘gezond’ zuigende ondergrond. Met Voorstrijkmiddel TM voorkomt u te snelle wateronttrekking en daardoor reduceert u de kans op scheurvorming. Het voorstrijkmiddel kunt u gebruiken als hechtemulsie voor Designmortel TM, gipspleisterwerk, kalkzandsteen, beton- en metselwerk, in hechtlagen en als voorstrijkmiddel voor tegelwerk.

Productbeschrijving

Hoeveel Voorstrijkmiddel TM u moet gebruiken, is sterk afhankelijk van de structuur en de poreusheid van de ondergrond. Die ondergrond moet schoon en droog zijn en vrijgemaakt van vet, olie, oude verflagen en lijmresten. U kunt Voorstrijkmiddel TM met een kwast, borstel of nevelspuit onverdund op de ondergrond aanbrengen. Heeft u te maken met een sterk zuigende ondergrond? Dan is raadzaam een tweede laag aan te brengen.

Let op

  • Brengt u Voorstrijkmiddel TM aan op een cementgebonden vloer en/of wand? Let er dan op dat de zogenaamde ‘cementhuid’ verwijderd is.
  • Gebruikte gereedschappen moet u na gebruik met water schoonmaken.

Productkenmerken

Extra informatie

Productbladen