Fullgrip TM

92,25

Productbeschrijving

Fullgrip TM is een 2 componenten epoxyhars met hoogwaardig instrooimateriaal dat speciaal is ontwikkeld voor het anti-slip maken van vrijwel iedere ondergrond. Fullgrip TM is eenvoudig te mengen en te verwerken. Na het aanbrengen, instrooien en uitharden zal een mooi egaal, uiterst sluitvast en ruw oppervlak worden beschouwd. Standaard wordt uitgegloeid kwarts met een korreldiameter tot 1 mm ten behoeve van het instrooien meegeleverd.

Let op
Om aanhechtingsproblemen te voorkomen, werkt u op een schone, olie- en vetvrije ondergrond die kurkdroog is. Ook de kern van hout en beton moeten door en door droog zijn.

Specificaties

Extra informatie

Gewicht

5 KG

Verwerking

Boven de 5°C

Verbruik

2,5 kg Fullgrip TM is voldoende voor circa 0,75 tot 1 m²

Productbladen

Lees meer

Toepassing

Fullgrip TM kan worden toegepast op nagenoeg alle harde ondergronden en wordt gebruikt voor het anti-slip maken van bijvoorbeeld:

- Tuinhout
- Vlonders
- Brugdekken
- Betonvloeren en betonnen traptreden
- Houten oppervlakken
- Metalen oppervlakken enz.

Werkwijze

Component A eerst mengen tot een homogeen geheel. Component B in zijn geheel hieraan toevoegen en opnieuw circa 3 minuten mengen. Het mongsel over het te behandelen oppervlak uitgieten en met een blokkwast gelijkmatig in een dunne laag uitsmeren. Het oppervlak vervolgens met component C instrooien. Het instrooimateriaal vervolgens licht aandrukken met bijvoordbeeld een vachtroller waarna, na verharding het overmaat aan component C kan worden weggeborsteld. De verwerkingstijd is temperatuursafhankelijk. Bij 20°C zal deze 15 tot 30 minuten bedragen wat een snel resultaat mogelijk maakt. Bij lagere temperaturen is de verwerkingstijd langer. Niet verwerken onder 5°C. Het verbruik is afhankelijk van de hoedanigheid van de ondergrond en de toegepaste laagdikte. 2,5 kg Fullgrip TM (component A, B en C) is voldoende voor circa 0,75 tot 1 m² afhankelijk van de verwerkingswijze en laagdiktes.

Opmerking

De te behandelen oppervlakken dienen schoon, vetvrij en absoluut droog te zijn om problemen met aanhechting te voorkomen. Bij toepasing op hout en beton dienen deze ook intern droog te zijn.