Fullgrip TM

92,25

Houten vlondertegels of terrastegels geven uw tuin of balkon een natuurlijke uitstraling. Een nadeel van deze terrastegels? Ze kunnen glad worden na een regenbui of bij een hoge luchtvochtigheid. U kunt lelijk uitglijden! Om dat te voorkomen, kunt u uw vlonder of houten terrastegels insmeren met een antislipmiddel. Fullgrip TM is zo’n antislipmiddel dat alle houten ondergronden antislip maakt maar u ook voor andere harde ondergronden kunt gebruiken. Dus ook oppervlakken van metaal en beton zoals betonvloeren, betonnen traptreden maakt u antislip met Fullgrip TM.

Productbeschrijving

Fullgrip TM is een 3-componenten epoxyhars met hoogwaardig instrooimateriaal dat speciaal ontwikkeld is voor het antislip maken van vrijwel elke ondergrond. Na het inbrengen, instrooien en uitharden, ontstaat een uiterst slijtvast, mooi egaal en ruw oppervlak. Ten eerste mengt u component A en B tot een homogeen geheel. Ten tweede giet u het mengsel over het oppervlak dat u wilt behandelen om het vervolgens uit te smeren met een blokkwast. Als laatste strooit u component C uit. Dit instrooimateriaal drukt u licht aan met bijvoorbeeld een vachtroller. Na verharding borstelt u teveel instrooimateriaal gemakkelijk weg. De verwerkingstijd is afhankelijk van de temperatuur waarin gewerkt wordt.

Let op
Om aanhechtingsproblemen te voorkomen, werkt u op een schone, olie- en vetvrije ondergrond die kurkdroog is. Ook de kern van hout en beton moeten door en door droog zijn.

Productkenmerken

Extra informatie

Productbladen