GTS Voegmortel 2-componenten basalt

96,25

Wilt u een onkruidvrije bestrating of terras creëren? Dan kunt u het best kiezen voor GTS Voegmortel 2-componenten. Het bindmiddel van deze voegmortel is op basis van epoxy en u creëert een voeg die sterker is dan een voeg die u legt met GTS Voegmortel Kant & Klaar. Toch is de voeg waterdoorlatend; de meeste neerslag komt in het grondwater terecht. Met deze voegmortel kunt u bijna alle steensoorten voegen zoals natuursteen, keramisch, gebakken en betonnen materialen. Om de ondergrond optimaal op de bestrating voor te bereiden, adviseren wij Ondergrondversteviging TM . Zo creëert u een stabielere onderbouw. GTS Voegmortel 2-componenten is vorstbestendig, slijtvast en bestand tegen reinigingsmachines, strooizout, benzine en diverse soorten minerale oliën. Bovendien zijn de voegen bestand tegen het reinigen met een hogedrukreiniger (<80bar).

Productbeschrijving

Voordat u GTS Voegmortel 2-componenten kunt toepassen, moet u de bestrating grondig reinigen en vervolgens natmaken. Om de voegmortel goed te kunnen mengen heeft u een speciekuip nodig en een mixer met roerpeddel. De voegmortel verwerken tot een homogene massa is een precisiewerkje, maar kan in principe door zowel de professionele vakman als de doe-het-zelver worden uitgevoerd.

Let op

  • Het pas gevoegde oppervlak moet u 12 tot 24 uur tegen regenwater beschermen. Omdat de lucht erboven moet circuleren, mag u een beschermingsfolie niet direct op het oppervlak leggen. Doet u dit wel, dan kan een witte uitslag ontstaan en dit is een verwerkingsfout.
  • Na de voegklus blijft er een flinterdunne glansfilm achter op het oppervlak. Deze glansfilm verdwijnt binnen enkele maanden door weersinvloeden. Onder overkappingen kan die langer aanhouden. 

De voegmortel is verpakt in een emmer van 25 kg. Na openen direct verwerken.

Productkenmerken

Extra informatie

Productbladen