Ondergrondversteviging TM

18,50

Gaat u bestraten met keramische tegels, betonnen straatstenen, gebakken straatstenen, natuursteen of cobblestones? Als u gebruiksklare Ondergrondversteviging TM toepast, bespaart u op het gebruik van opvulzand. Nog een paar voordelen van Ondergrondversteviging TM? Omdat deze cementgebonden ondergrondversteviger uithardt, voorkomt u verzakking van het straatwerk; belasting wordt namelijk over een groter oppervlak verdeeld. Ook onkruid krijgt minder kans  door de verharde laag heen te groeien. Bovendien vermindert u het risico op kalkuitslag.

Productbeschrijving

Voordat u Ondergrondversteviging TM toepast, egaliseert u de ondergrond en verdicht die goed. Afhankelijk van de uiteindelijke belasting van het sier- en/of straatwerk, brengt u een hoeveelheid van de Ondergrondversteviging TM aan. Bij geringe belasting, zoals een voetpad, volstaat een laag van 1 cm. Nadat u de Ondergrondversteviging TM heeft verdeeld, harkt of freest u het door de zandlaag. Zo creëert u een stabiele onderlaag voor sier- of straatwerk.

Let op

  • Het natuurlijke vocht in de ondergrond zetten het uithardproces in gang. Omdat de onderlaag na het uitharden weinig of geen water doorlaat, is het belangrijk dat u de bestrating zodanig aanlegt dat (hemel-) water gemakkelijk kan worden afgevoerd.
  • Bij voorkeur mengt u de Ondergrondversteviging TM in een molen met zand. Houd de verhouding aan van circa 1:6. Dit aardvochtige mengsel brengt u vervolgens als onderlaag aan.

Productkenmerken

Extra informatie

Productbladen