Permepoxy TM Type III (antraciet)

94,50

Houdt u van strakke en onderhoudsvrije loop- en wandelpaden in uw tuin of op uw terras? In plaats van bijvoorbeeld los grind kunt u ook kiezen voor het waterdoorlatende Permepoxy TM. Dit product is een ideale oplossing voor het aanleggen van loop- en wandelpaden maar u kunt er ook spatranden voor gevels mee maken en fietspaden en boomspiegels inrichten. Daar komt nog bij dat het product geschikt is als waterdoorlatende toplaag in de kassenbouw. Het driecomponentensysteem Permepoxy TM is opgebouwd uit een kwats/epoxymortel. Zodra de Permepoxy TM is uitgehard, is de prestatie gegarandeerd; slijtvast, chemisch bestendig, gemakkelijk schoon te maken en de drukvastheid is hoog. Voor verschillende toepassingen zijn meerdere soorten kwatssamenstellingen in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Productbeschrijving

Het aanbrengen van Permepoxy TM is een precisieklus, maar kan in principe door iedereen worden uitgevoerd. Volgens een vaste volgorde moet u de 3-componenten goed doormengen. Daarna is het product klaar voor gebruik. Zodra het product is aangebracht, stampt u het goed aan waardoor een vast geheel ontstaat. Vervolgens werkt u het oppervlak gelijkmatig af. De bereikte dichtheid is van grote invloed op de uiteindelijke drukvastheid van het uitgeharde product.

Let op
U kunt Permepoxy TM alleen verwerken bij droog weer en de temperatuur moet boven 5 ◦C uitkomen. De oppervlakken die u wilt behandelen moeten schoon, kurkdroog en olie- en vetvrij zijn. Omdat Permepoxy TM water doorlaat, raden wij aan een waterdoorlatende of onder afschot liggende ondergrond te maken. Zo voorkomt u dat de laag PermepoxyTM vol water blijft staan en bij vorst kan bevriezen.

Klik hier voor toepassing

Productkenmerken

Extra informatie

Productbladen