Voegengietsysteem TM Nabehandelingsmiddel

64,75

Direct nadat u heeft gevoegd met het cementgebonden Voegengietmiddel TM, brengt u het Nabehandelingsmiddel TM aan met behulp van een nevelspuit. Vervolgens dekt u het bewerkte oppervlak af met plasticfolie. Na ongeveer 2 tot 3 uur (weersafhankelijk) verwijdert u het plasticfolie. Hierna reinigt u het bewerkte oppervlak met een speciaal ontworpen met een lage waterdruk. Zo bent u in staat de dunne laag mortel van de stenen te verwijderen. Het eindresultaat is prachtig; de voegen liggen iets verdiept tussen het bestratingsmateriaal.

Productbeschrijving

Ons voegengietsysteem is een totaaloplossing voor het snel voegen van sierbestrating. Deze totaaloplossing bestaat uit 3 producten:

  1. Voegengietmortel

Omschrijving
Voegengietmortel TM is een cementgebonden vloeimortel. Met dit product kunt u voegen gieten tussen natuurlijke sierbestrating zoals porfier, keramisch, graniet en gebakken materialen. Het product is eenvoudig te mengen en gemakkelijk te verwerken. Voegengietmortel zorgt voor een sterke, waterdichte en vorstbestendige bestrating. Voordat u met de voegklus begint, krijgt de bestrating een voorbehandeling. Hiervoor gebruikt u het Voorbehandelingsmiddel TM.

  1. Voorbehandelingsmiddel TM 

Omschrijving
Voorbehandelingsmiddel TM maakt onderdeel uit van de totaaloplossing van het Voegengietsysteem TM. Het voorbehandelingsproduct is een gebruiksklare wasachtige emulsie zonder oplosmiddelen dat voorkomt dat de Voegengietmortel TM zich kan hechten aan de (aangrenzende) oppervlakken. Als u wilt voegen met Voegengietmortel TM moet u ook Voorbehandelingsmiddel TM inzetten.

  1. Nabehandelingsmiddel TM

Let op

  • Omdat de producten van het voegengietsysteem wasachtige componenten bevatten, kan het behandelde oppervlak na neerslag glad zijn. Dat kunt u voorkomen door het oppervlak schoon te maken met warm water en/of een warmtereiniger. Zo lost de wasachtige emulsie op.
  • Wilt u het behandelde oppervlak van bijvoorbeeld een afwerklaag of verflaag voorzien? Houd er dan rekening met de wasresten het hechtingsproces kunnen belemmeren.

Klik hier voor toepassing

Productkenmerken

Extra informatie

Productbladen