GardenLijm TM

26,70

GardenLijm TM is een speciale tegellijm voor het verlijmen voor alle soorten wand- en vloertegels, tegels over tegels, mozaïek, steenstrips en betonstenen op minerale ondergronden. U kunt deze tegellijm zowel binnen als buiten verwerken. De lijm is werkelijk van superieure kwaliteit; hij bereikt binnen zeer korte tijd een hoge sterkte. Deze eigenschap maakt deze tegellijm bijzonder geschikt voor het verlijmen van grote en zware tegels die nog iets gesteld moeten worden. Met GardenLijm TM kunt u ook (gas)betonblokken, betonplaten of betonblokken verlijmen. De tegellijm is waterdicht en vorstbestendig en makkelijk verwerkbaar. Omdat GardenLijm TM een zogenoemde poederlijm is die u eerst met water moet mengen, kunt u de tegels tijdens het lijmproces enigszins stellen. Dit in tegenstelling tot onze GTS PU Steenlijm. Deze lijm is direct klaar voor gebruik en ideaal voor maatvaste materialen.

Productbeschrijving

Gardenlijm TM maakt u met koud water aan tot een goed bindende kleefspecie. Kleine hoeveelheden kunt u met de hand aanmaken. Heeft u een grote hoeveelheid tegellijm nodig? Dan adviseren wij een speciemolen te gebruiken. Breng Gardenlijm TM met een grof getande kam aan op een vochtige ondergrond.

Let op
U kunt GardenLijm TM alleen verwerken bij een temperatuur van 5 ◦C tot 30 ◦C. De ondergrond moet stabiel en draagkrachtig zijn. Om aanhechtingsproblemen te voorkomen, werkt u op een schone, olie- en vetvrije ondergrond. Als het oppervlak sterk poreus is, adviseren wij voorbehandeling met Acrytekt TM.

Productkenmerken

Extra informatie

Gewicht

15kg, 25kg

Productbladen