GTS MS Polymeer

9,30

Voor het universeel afdichten, lijmen en monteren van vrijwel alle bouwmaterialen en bouwelementen op praktisch alle ondergronden kunt u een universele afdichtingskit gebruiken. GTS MS Polymeer is zo’n professionele en universele afdichtingskit van hoge kwaliteit. GTS MS Polymeer is gebaseerd op de hybride technologie en hardt uit door luchtvochtigheid tot een duurzaam rubber dat elastisch blijft.

Productbeschrijving

Deze multifunctionele montagelijm en constructielijm is ook uitermate geschikt voor het afdichten van aansluitvoegen in sanitaire ruimtes de zogenoemde natte cellen en keukens. Ook kunt u GTS MS Polymeer inzetten als beglazingskit voor topafdichting in veiligheidsglas en als spiegellijm voor het verlijmen en monteren van gevel- en decoratieplaten. Zelfs metaaldelen zoals die in de carrosserie-, container en luchtkanalenbouw voorkomen, kunt u verlijmen met GTS MS Polymeer.

Overschilderbaar
GTS MS Polymeer kunt u overschilderen met watergedragen verfsystemen. Doe van te voren een verfverdraagzaamheidstest. Voor een optimaal resultaat is het raadzaam de GTS MS Polymeer en de aangrenzende delen, binnen een paar dagen na applicatie, licht op te schuren met een Scotch-Brite. Schilder daarna direct over.
Let op

  • Deze multifunctionele montagelijm is niet geschikt voor PE, PP, PTFE, neopreen en bitumineuze ondergronden.
  • Voer altijd vooraf een hechtingstest uit.
  • Niet geschikt voor dilatatievoegen.
  • Voorkom langdurig contact met de huid.
  • Wanneer niet uitgehard product in de ogen komt, moet u het met veel water uitspoelen. En raadpleeg een arts.

Productkenmerken

Extra informatie

Productbladen