Vijverfinish TM

92,25

Heeft u een vijver aangelegd en wilt u de vijverrand verder verfraaien? Vijverfinish TM is speciaal ontwikkeld voor het afwerken van vijverranden. Met deze 3-componenten kwarts/epoxymortel creëert u een steenachtig oppervlak dat lijkt op grindfolie. Het product kunt u niet alleen aanbrengen op diverse soorten kunststoffolie maar ook op beton, staal en steenachtige materialen.

Productbeschrijving

Het verwerken van Vijverfinish TM tot een homogene massa is een precisiewerkje, maar kan in principe door zowel de professionele vakman als de doe-het-zelver worden uitgevoerd. Na het goed mengen van component A en B tot een homogeen geheel, giet u het mengsel over het oppervlak dat u wilt behandelen om het vervolgens te verdelen met een blokkwast. Als laatste strooit u component C uit. Dit instrooimateriaal drukt u licht aan met bijvoorbeeld een vachtroller. Na verharding borstelt u teveel instrooimateriaal gemakkelijk weg. De verwerkingstijd is afhankelijk van de temperatuur waarin gewerkt wordt.

Let op
Om aanhechtingsproblemen te voorkomen, werkt u op een schone, olie- en vetvrije ondergrond die kurkdroog is. Ook de kern van hout en beton moeten door en door droog zijn.

Productkenmerken

Extra informatie

Productbladen