Vijvermortel TM

26,25

Voor het maken van een vijver heeft u een mortel nodig die snel uithardt. Vijvermortel TM is zo’n mortel. Door de snelle uitharding zijn meer arbeidsgangen in een dag te realiseren. Deze 100% minerale mortel is geschikt voor het maken van  waterdichte wanden en bodems in de vijver, en vijverranden in nieuwe en bestaande vijvers. Ook kunt u met deze mortel een waterval maken, beekloopjes creëren en vijvermuurtjes metselen. Vóór het uitharden van deze vijvermortel kunt u het oppervlak verder verfraaien met natuursteen, grind of zand door het simpelweg in de mortel te drukken. Ook kan de mortel worden afgewerkt met een vochtige handstoffer. Zo creëert u een opgeruwd effect.

Productbeschrijving

Met het GTS Vijver-Snelbouwsysteem kunt u eenvoudigweg in 4 stappen een vijver bouwen. Ten eerste graaft u de vijver uit. Als tweede stap bekleedt u de vijver met landbouwfolie. Daarna vult u de vijver met een laagje water van 15 cm. In de waterlaag, die een dikte moet hebben van de vijvermodem, strooit u droge Snelbeton TM. Na ongeveer 2 uur kunt u beginnen met het bekleden van de vijverwand en vijverbodem met Vijvermortel TM.

Let op

  • Bepaal bij het aanmaken van de mortel hoeveel u daarvan binnen 25 minuten kunt verwerken. Maak beslist niet meer aan.
  • Bij het vullen van de vijver moet u de zuurgraad van het water goed in de gaten houden. Vers aangebrachte Vijvermortel kan de zuurgraad doen stijgen. De juiste zuurgraad is belangrijk voor het creëren van een leefbare omgeving voor flora en fauna. Is de zuurgraad te hoog? Ververs het vijverwater geheel of gedeeltelijk

Klik hier voor toepassing

Productkenmerken

Extra informatie

Productbladen