Vijverfinish TM

92,25

Productbeschrijving

Vijverfinish Tm is een hoogwaardige 3 componenten kwarts/epoxymortel die speciaal is ontwikkeld voor het afwerken van vijverranden. Na het aanbrenen en uitharden van Vijverfinish TM ontstaat een duurzaam, steenachtig oppervlak welke het uiterlijk heeft van grindfolie.

Let op
Om aanhechtingsproblemen te voorkomen, werkt u op een schone, olie- en vetvrije ondergrond die kurkdroog is. Ook de kern van hout en beton moeten door en door droog zijn.

Specificaties

Extra informatie

Inhoud

5 KG

Verwerking

Boven de 5°C

Verbruik

2,5 kg is voldoende voor 0,75 tot 1m² afhankelijk van de opgebrachte laagdikte

Productbladen

Lees meer

Toepassing

Vijverfinish TM word ingezet voor het verfraaien van vijverranden en andere oppervlakken in en om vijvers. Vijverfinish Tm kan onder meer worden aangebracht op diverse soorten kunststof folie, beton, staal en steenachtige materialen.

Werkwijze

Component A eerst mengen tot een homogeen geheel.Component B in zijn geheel hieraan toevoegen en opnieuw circa 3 minuten mengen. Het mengsel over het te behandelen oppervlak uitgieten en met een blokkwast gelijkmatig in een dunne laag uitsmeren. Het oppervlak vervolgens met component C instrooien.
Het instrooimateriaal vervolgens met bijvoorbeeld een verfroller licht aandrukken waarna, na verharding het overmaat aan instrooimateriaal kan worden weggeborsteld. De verwerkingstijd is temperatuursafhandelijk. Bij 20°C zal deze 15 tot 30 minuten bedragen, hetgeen een snel resultaat oplevert. Bij lagere temperaturen is de verwerkingstijd langer. Niet verwerken onder 5°C. Het verbruik is afhankelijk van de hoedanigheid van de ondergrond en de toegepaste laagdikte. 2,5 kg Vijverfinish TM (component A, B en C) is voldoende voor circa 0,75 tot 1m² afhankelijk van de opgebrachte laagdikte.

Opmerking

De te behandelenoppervlakken dienen schoon, vetvrij en absoluut  droog te zijn om een goede aanhechting met de ondergrond te waarborgen. Bij toepassing op hout en beton dienen deze ook intern droog te zijn.