Designmortel TM Betongrijs

21,00

Designmortel TM is een kant-en-klare stukadoorsmortel op basis van cement, kwartszand en andere grotendeels natuurlijke materialen. Het product is geschikt voor binnen- en buiten. Omdat dit product zich onderscheidt door unieke verwerkings- en hechtingseigenschappen zijn zowel de vakbekwame professional als de klusser fan van dit product. Door het toepassen van verschillende afwerkingstechnieken creëert u een eigen uitstraling. Na uitharding is de Designmortel TM waterdicht en vorstbestendig.

Productbeschrijving

Met Designmortel TM kunt u niet alleen binnen- als buitenmuren stuken maar ook binnen- en buitengevels, trappen en traptreden, keerwanden, stenen plantenbakken en de buitenkant van betonnen vijvers. Ook kunt u de Designmortel TM overschilderen of coaten. Nodig is het niet, want het product is verkrijgbaar in prachtige kleuren die een rijke en natuurlijke uitstraling hebben.

Let op
Voordat u Designmortel TM aanbrengt, moet de ondergrond vorstvrij zijn en heeft u vet, vuil, en loszittende delen verwijderd. U kunt de schone ondergrond voorstrijken met Voorstrijkmiddel TM. Bij een ‘gezond’ zuigende ondergrond bevelen wij dit voorstrijkmiddel ten zeerste aan.

Na het aanbrengen van de Designmortel TM die afwerken en direct daarna behandelen met het Nastrijkmiddel TM. Dit zorgt ervoor dat het vocht (=bindmiddel) in de mortel blijft en niet door weersomstandigheden zoals zon en wind uit de mortel wordt gezogen.

Omdat Designmortel TM voornamelijk bestaat uit natuurlijke ingrediënten kunnen kleurnuances voorkomen. Waterhoeveelheden, vochthuishouding, werkwijze en afwerking zijn van invloed op de uiteindelijke kleur.

Productkenmerken

Extra informatie

Gewicht

15 kg, 25 kg

Productbladen