GTS Voegmortel Kant & Klaar steengrijs

42,00

De GTS Voegmortel Kant & Klaar is een prettig werkbaar kant-en-klaar product voor het voegen van terrassen, tuinpaden en loop- en fietspaden. U hoeft alleen water toe te voegen. GTS Voegmortel Kant & Klaar brengt u aan op een waterdoorlatende, gestabiliseerde ondergrond. Om de ondergrond optimaal op de bestrating voor te bereiden, adviseren wij Ondergrondversteviging TM te gebruiken. Zo voorkomt u niet alleen verzakking van het straatwerk ook creëert u een onkruidarme ondergrond die de groei van onkruid van onderaf tegenhoudt.  GTS Voegmortel Kant & Klaar is vorst- en dooizoutbestendig, slijt- en veegvast, voordelig en duurzaam.

Productbeschrijving

Voordat u GTS Voegmortel Kant & Klaar kunt toepassen, moet u de bestrating grondig reinigen en vervolgens goed natmaken. Strooi daarna de voegmortel uit en voeg het verdichtend in. Het is belangrijk dat u de bestrating nat houdt tijdens het invoegen (inslemmen). Breng de voegmortel aan met een halfharde bezem of rubberen vloertrekker. Herhaal deze handeling om ingezakte voegen volledig te vullen. Restmateriaal verwijdert u simpelweg door het oppervlak opnieuw te vegen.

Let op

  • De GTS Voegmortel Kant & Klaar hardt uit door de zuurstof in de lucht. Het materiaal kan een glansfilm achterlaten. Door een goede bevochtiging voor en tijdens het werk kunt u de glansfilm beperken. De glasfilm verdwijnt door weersinvloeden. Onder overkappingen kan die langer aanhouden.
  • De voegmortel kan bij zeer poreuze bestratingsmaterialen zorgen voor een onregelmatige kleurverdieping. Twijfelt u over de poreusheid van uw bestratingsmateriaal? Test het materiaal dan voor gebruik op een onopvallende plaats.

De voegmortel is verpakt in een vacuümdichte zak in een emmer van 15 kg. Na openen direct verwerken.

Productkenmerken

Extra informatie

Productbladen